Kom ihåg att du behöver logga in för att se allt innehåll.

Behöver du hjälp med att logga in? Mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Logga in och läs hela informationsbladet. Handlar om städdag 27/3 och flyttad föreningsstämma till 25/4.

Behöver du hjälp att logga in, mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Just nu har vi toppnotering på vattenförbrukningen och tvingas därför till att förbjuda all bevattning med slang av gräsmattor, buskar och träd! Detta för att garantera vatten till dryck och matlagning. Fortsätter vi det stora vattenuttaget så är risken att vi får saltvatteninträngningar i våra brunnar. Det medför att brunnen i så fall blir otjänlig och vi har då inget vatten alls att dricka eller laga mat med. Tänk också på att snåla med vatten för tvätt och dusch.

Förbudet gäller tills annat meddelas!

Styrelsen

Nu när det är så torrt i våra trädgårdar så har vi förståelse för att många vill vattna. Tyvärr så innebär det att vårt vattensystem överbelastas och trycket blir så lågt att det inte räcker till för de högst belägna medlemmarna. Detta trots att vi har byggt till ett extra pumphus. Vi ber er därför att spara på vattnet så det räcker till alla!!!
Hälsningar Styrelsen

Nu forsätter vi med arbetet enligt Skogstyrelsens "Grönområdesplan för Sundsta 4:11 för åren 

2010-2019.

Styrelsen har antagit hur arbetet ska fortsätta. En referensgrupp har skapats. Den har tillsammans med områdesansvarig föreslagit en strategi för de närmaste åren. Styrelsen har beslutat att vi i ängsdungen, brevid midsommarfestplatsen ska genomföras ett pilotprojekt med hjälp av entreprenör. Arbetet kommer att utföras under november-december 2015 om vädret tillåter. Om resultatet blir till belåtenhet kommer vi fortsätta med andra områden inom föreningens grönområde.

Målsättningen är att gallra för skogsvård.

Mer information finns att läsa i inloggat läge på dokument bl.a detaljplan för skog- och grönområde.

Bo Österberg

Ansvarig för grönområde