Samfällighetens underhållsplan har lagts upp under Medlemsdokument. Planen är styrelsens hjälpmedel för att kunna planera underhållet och avsättningar resp uttag ur underhållsfonden på kort och på lång sikt.

Kan läsas i inloggat läge.

 Grannsamverkan mot inbrott finns inom området. Ett antal kontaktpersoner finns utsedda som håller extra koll och som ni bör meddela om det händer något speciellt, ni är borta längre tid etc.

Att tänka på:

Se till att dörrar och fönster har säkra lås.

Dekaler med grannsamverkan finns hos din kontaktman för fönster och dörrar.

Var frågvis när du ser okända personer i området.

Notera registreringsnummer på okända bilar.

Märk dina värdefullaste saker med ditt personnummer. Då blir dom osäljbara på den svenska marknaden. Märkapparat finns att låna hos polisen, tala om vilken grannsamverkan du tillhör.

Dokumentera gärna med foton eller videofilm, det hjälper polisen vid eventuell identifiering. Förvara bilderna på annat ställe t ex. bankfack.

Vid eventuellt inbrott, tag kontakt med din kontaktperson eller med huvudkontaktperson. Du finner namn och kontaktuppgifter under rubriken "Kontakt".

Större delen av husägarna är fritidsboende och det flesta utnyttjar sina hus ofta och tillbringar långa tider här. Den låga omsättningen av husägare i området visar att trivselfaktorn är hög.

När det blir ett ägarbyte av en fastighet i området är det viktigt att styrelsen så snart som möjligt får en anmälan om detta. Fyll i blanketten (ägare och säljare kan fylla i varsin blankett) och posta eller lägg den i föreningens brevlåda nr: 120 vid korsningen Golfvägen/ Malstavägen.

Ägarbytesblankett

Kontakt email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Ett 30-tal tomtägare är fastboende inom området och det blir fler och fler vilket vi ser som mycket positivt. Att det finns åretruntboende ger en trygghet som vi alla har glädje av.