Samfällighetens underhållsplan har lagts upp under Medlemsdokument. Planen är styrelsens hjälpmedel för att kunna planera underhållet och avsättningar resp uttag ur underhållsfonden på kort och på lång sikt.

Kan läsas i inloggat läge.

I länken finns en artikel från tidningen Roslagsliv som beskriver hur du som har har swimmingpool eller badtunna ska fylla och tömma vatten. 

Större delen av husägarna är fritidsboende och det flesta utnyttjar sina hus ofta och tillbringar långa tider här. Den låga omsättningen av husägare i området visar att trivselfaktorn är hög.

När det blir ett ägarbyte av en fastighet i området är det viktigt att styrelsen så snart som möjligt får en anmälan om detta. Fyll i blanketten (ägare och säljare kan fylla i varsin blankett) och posta eller lägg den i föreningens brevlåda nr: 120 vid korsningen Golfvägen/ Malstavägen.

Ägarbytesblankett

Kontakt

Sekreteraren Ann Brisius, email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

26 tomtägare är fastboende inom området och det blir fler och fler vilket vi ser som mycket positivt. Att det finns åretruntboende ger en trygghet som vi alla har glädje av.