Tyvärr så tvingas Festkomittén i år att ställa in festligheterna eftersom de rimmar illa med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi får hoppas att vi kan ta igen detta kommande midsommaraftnar.

Logga in för att läsa!

Hej alla Sundstamedlemmar!

Hoppas ni mår bra i dessa tider. Vi närmar oss Valborg och vi kommer att fira lite annorlunda i år. Vi kör som vanligt, om vädret tillåter, tändning av kasen kl 20:00. För de som önskar sjunga vårsånger så gör vi det efter tändningen av kasen. Vi håller dock avstånd till varandra så här gäller det att sjunga ut ordentligt. Korvgrillningen står vi dock över i år.

Ha det så gott!

Styrelsen

Städdag för våren är lördagen den 28:e mars kl 10-13 med efterföljande korvgrillning. Vi samlas som vanligt vid brevlådorna i korsningen Sjöbrisvägen och Aftonsolsvägen. I huvudsak så är det sly- och risröjning som står på schemat. Grönområdesgruppen håller i planeringen och kommer att dela ut arbetsuppgifter vid mötet.

Varmt välkomna

Styrelsen

Föreningsstämman i år kommer att hållas i Vita Huset vid Sundsta säteriets golfbana söndagen den 29:e mars kl 10:00. Vi bjuder på kaffe och kaka! Kallelse kommer att skickas ut på mejl c:a 3 veckor innan mötet.

Varmt välkomna!

Styrelsen