Finns att läsa om du loggar in!

Nu är det dax igen med Städdag och samling sker vid brevlådorna på Sjöbrisvägen 20, 21.

Medtag verktyg för slyborttagning.

Städdagen avslutas sedvanligt med korv och dryck vid vattenverket kl 13.

Hoppas vi ses..VÄLKOMNA!

Finns att läsa om du loggar in!

 

Problem med inloggning?

Username är ditt tomtnummer. Om tomtnumret har färre än 3 siffror så fyller du på med nollor framför så du får 3 siffror t ex om du har tomt nummer 81 så lägger du en nolla framför 81 så det blir tomt081. Det ska alltid stå tomt, med små bokstäver, framför.

Om du har tappat bort ditt lösenord så är det bara att klicka på Forgot Login? och följa instruktionerna så kommer nytt lösenord att skickas till den e-mailadress du anmält till samfälligheten.

Lycka till!

Nu har någon försökt att bryta sig in i föreningens verkstadsbod där föreningen bl.a har gräsklipparen. De lyckandes inte och det är polisanmält.

2 andra försök är gjorda där de fått med sig stöldgods. Lås in allt som går..

Därför uppmanas alla att hjälpas åt och hålla kolla på området.

// Styrelsen

Under den här rubriken kommer fortsättningsvis ordförande för Sundsta samfällighet informera om stora och små händelser inom föreningen, vad som är på gång samt bra att veta. Sundstaaktuellt kommer att publiceras efter varje styrelsemöte det vill säga c:a en gång per månad. Aktuella intressanta händelser däremellan kommer att kunna läggas in som ett komplement till den mer månatliga informationen. Logga in med ditt tomtnummer och lösenord för att läsa mer!

Vårliga hälsningar

Anders Ramsell

ordf.